pijl

Links

Ik heb voor u een aantal informatieve sites onder elkaar gezet. Deze sites zijn informatief en raadgevend:

Steun voor uw kind:

Informatief en gezellig:

Zakelijk contact

Mentoraatschap

Zakelijke contacten

Villapinedo

Jaarlijks horen 86.000 thuiswonende kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. Bij Villa Pinedo zijn kinderen met gescheiden ouders aan het woord. Dat is wat de stichting zo bijzonder maakt. Kinderen met gescheiden ouders zijn de experts en de ervaringsdeskundigen.

Villa Pinedo biedt kinderen met gescheiden ouders een online plek waar ze zich thuis kunnen voelen en met andere kinderen en jongeren met gescheiden ouders over van alles kunnen praten: van praktische zaken tot aan gevoelens. Er zijn inmiddels ruim 400 ervaringsdeskundigen (van 18-26 jaar) die zich als vrijwilliger inzetten. Ze steunen andere kinderen en maken volwassenen bewust van wat er in het hoofd en het hart van kinderen met gescheiden ouders omgaat.

Wij steunen jou om met de scheiding van jouw ouders om te gaan.
Je hoeft het niet alleen te doen! Ook delen wij onze ervaringen met volwassenen. Zoals ouders, leerkrachten, hulpverleners en rechters.
Wij willen dat zij beter begrijpen wat er in ons hoofd en hart omgaat.

Wij zijn er voor je als jouw ouders uit elkaar gaan of zijn.

Meer informatie over Villa Pinedo is te vinden op www.villapinedo.nl

RaZo

RaZo Amsterdam is een radiozender die rond de klok uitzendt, en een platform biedt aan programmamakers uit verschillende doelgroepen en van verschillende leeftijd voor het communiceren van hun multiculturele boodschap.

De zender maakt deel uit van SALTO Amsterdam Public Acces.

 

Koster mediation

Mr. (André) Koster heeft o.a. gestudeerd aan de HEAO en studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de advocatuur en verbonden aan de Maatschap Prins & Koster advocaten & mediators.

André combineert zijn ruime ervaring in de advocatuur en treedt regelmatig op als MFN-geregistreerde mediator in zowel zakelijke, juridische als anders soorten geschillen.

Kernwoorden die bij André passen: kennis van zaken, doortastend,
ter zake deskundig en pragmatisch. Aangevuld met zijn jarenlange (levens)ervaring is hij een eersteklas MFN geregistreerde mediator voor alle soorten conflicten.

Mart radio

mArt radio mArt maakt radio uit het hart. mArt staat voor Multikleurrijke Amsterdamse Radio en Televisie. De stichting Multi Culturele Communicatie waarvan mArt onderdeel is, is op 2 mei 1984 opgericht.

mArt is van oorsprong een Surinaams radiostation. Het is een doelstelling van mArt om op lokaal, regionaal en landelijk niveau de communicatie tussen de verschillende etnische bevolkingsgroepen in Nederland te bevorderen.

mArt is al jarenlang de discussiezender van multikleurrijk Amsterdam en omstreken met een gemiddelde groep luisteraars van 80.000 huishoudens per dag. De interactie tussen de luisteraars en de programmamakers en eventuele studiogasten is heel belangrijk.

Zo wil mArt meewerken aan het bevorderen van begrip en respect tussen de verschillende etnische minderheden. U als luisteraar bent van harte welkom mee te praten en te denken.

Ons doel is bindend te zijn in onze maatschappij.