pijl

Lieveld Mediation

Lieveld Mediation

Ceejay Amaru Gill Wiebers

Afgevaardigde van Lieveld Mediation in Suriname.

 

Op een zonnige middag in Paramaribo, ontmoeten we Ceejay Amaru Gill Wiebers, een jonge publieke figuur met een sprankelende persoonlijkheid en een hart van goud. Geboren op 22 september 2000 in Suriname, heeft Ceejay altijd een passie gehad voor het ontdekken van nieuwe horizonten en het dienen van zijn gemeenschap.

Als we Ceejay vragen naar zijn interesses, licht zijn gezicht op van enthousiasme. “Ik hou van gymen, het houdt me fit en energiek,” legt hij uit terwijl hij zijn passie voor een gezonde levensstijl deelt. Maar zijn leven draait niet alleen om persoonlijke doelen. Hij steekt ook veel tijd en energie in sociaal werk en reizen, waarbij hij nieuwe culturen en mensen ontmoet en zijn horizon verbreedt.

Het is geen verrassing dat Ceejay ook een actief lid is van de gemeenschap. Als secretaris van de Rotaract Club of FRESH zet hij zich in voor verschillende lokale initiatieven en projecten die gericht zijn op het verbeteren van het leven van anderen. Daarnaast is hij trots op zijn prestatie als 1e Runner up van Mister Tropical Beauty Suriname 2023, een titel die zijn charme, gratie en toewijding aan goede doelen weerspiegelt.

Maar Ceejay’s betrokkenheid bij zijn gemeenschap gaat verder dan schoonheidswedstrijden en sociale clubs. Als jeugdraadlid voor Resort Paramaribo heeft hij een stem in belangrijke beslissingen die jongeren in zijn regio beïnvloeden. Het is een rol die hij met trots vervult, wetende dat hij een positieve impact kan hebben op de toekomst van zijn landgenoten.

Ondanks zijn drukke agenda en vele verantwoordelijkheden, vergeet Ceejay nooit zijn roots en de mensen die hem hebben geïnspireerd. Hij draagt zijn moeder, Joan Meriam Nibte, een toegewijde politica, in zijn hart en ziet haar als zijn ultieme voorbeeld van kracht en vastberadenheid.

“Droom het, geloof erin, bereik het,” zegt Ceejay met een glimlach terwijl hij zijn levensmotto deelt. Voor hem is het niet alleen een zin, maar een leidraad voor het nastreven van zijn doelen en het vervullen van zijn dromen. Met zijn vastberadenheid en toewijding zal Ceejay blijven schitteren als een lichtend voorbeeld voor zijn gemeenschap en een bron van inspiratie voor anderen die ernaar streven positieve verandering teweeg te brengen.

Voor de projectplannen van Suriname, kunt u zich opgeven bij Ceejay of het advocatenkantoor Nibte JM.

Adres: Prins Hendrikstraat nummer 19, Paramaribo.